Praliner med hallon/lakrits & passionsfrukt
Matildas kafferep
Matildas kafferep
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Temperering, imp-metoden
  • 200 g mörk choklad
  • 200 g vit choklad
  •  
  • Fyllningar
  •  
  • Hallon/lakritsganache
  • 75 g vit choklad
  • 20 g (1/4 dl) vispgrädde
  • 1/2 dl frysta, tinade eller färska hallon
  • 2 tsk lakritspulver
  •  
  • Passionsfruktsganache
  • 75 g vit choklad
  • 2 passionsfrukter 20 g (1/4 dl) vispgrädde
  • 1/2 msk strösocker
  • 1 tsk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.