Att göra egna praliner tar lite tid, är en smula knepigt men är sååå himla gott att det är värt det. Jag började med att måla, skvätta och dutta i ätbar guldfärg i formarna som sedan fick stå åt sidan när jag gjorde fyllningen
I söndags när Berra kom hem från sin jobbresa i Tyskland hade han med sig champagne hem till sin halta fru och jag skojade om att jag skulle sippa bubbel och mumsa pralinermed den svullna foten i högläge
sommaren och värmen och med den en längtan efter något uppfrächande efter en dag på stan. ) Receptet är en variation av en Kaffesmothie som finns i vår (min, Åsas och Elins) nystartade LCHF-grupp på Facebook
Stöt saffranet med lite av sockret så att det finfördelas. Låt stelna och förvara sedan kallt, men ta gärna fram pralinerna i rumstemperatur en stund före servering
Det här är mörka chokladpralinermed en fyllning av krämig hallontryffel. Det här är lite pilligt men det är väldigt kul att kunna bjuda på egna praliner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.