Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½ dl vetemjöl
  • 1½ dl fullkornsmjöl
  • 125 g kallt smör i kuber½ tsk salt
  • 1 msk iskallt vatten
  •  
  • Fyllning
  • 4 stora ägg
  • 4 dl grädde
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • 300 g lagrad prästost
  • fint riven
  •  
  • Vinägrett
  • ½ tsk dijonsenap
  • 1 klyfta vitlök
  • fint riven
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk olivolja
  •  
  • Sallad
  • 1 fänkål
  • ½ granatäpple
  • kärnorna
  • ½ dl hackad dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.