En sådan där litenmen naggande god historia som passar perfekt till den heta glöggen. Jag använde mig av ett litet kakmått för att stansa ut kakan, har man inget sådant går det precis lika bra med ett glas eller varför inte skära dem fyrkantiga
” tänker du skeptiskt och nej, det är därför det kallas fejk…Men genom att tillsätta äggula och dragon får du en sås som smakar bearnaise och som du med gott samvete kan ta lite till utav utan att behöva tänka på att energiinnehållet i middagen skenar iväg helt åt skogen
Börja med att mixa cashew till ett grovt mjöl. Blanda med kakao. Du får en smet efter ett tag. ) Blanda ihop den kletiga söta massan med cashewmjöl och kakao
Men är man eller någon i familjen plötsligt paniksugen på nybakade buller så kanske de här Panikbullarna / Hastbullarna eller bara supersnabba Bullarna som blir som lite Muffins
En liten småsak som störde mig men inte hela världen förstås. Späd sedan lite i taget med buljongen som ska vara varm, på gränsen till kokande så att tillagningen av riset inte avstannar
Servera varm eller ljummen. Skrubba citronen i ljummet vatten, riv skalet fint. 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar. Täck över -kanterna med ugnsfolie efter ca 15 min
Men kan panera med vanligt skorpmjöl eller vetegroddar om ni vill hålla den sunda linjen. Och som vanligt vet jag inte vad som hände mer än att jag stod för det mesta och bara skrattade åt mig själv
Då vill man vara literoligare/smartare/snyggare/mer framgångsrik/bättre utrustad. Men jag tänker INTE sjunka så lågt som till att ta med mig en ask Mums-Mums
Ställ in i frysen medan du gör kolan. Tryck ut massan (ca 1/2 cm tjock) i en brödform klädd med plastfolie. Tryck ut kolan på cashewbotten och låt stå i frysen ca 1 timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.