En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök ochkapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Riktigt god potatissallad som en kollega gör på jobbet. Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Smaka av med salt och peppar och ev med mer senap. Blanda gurkskivorna med potatisen. Skölj gurkan, skär av ändarna och skiva gurkan tunt, ev på ett grönsaksjärn
Lite medelhavstema blev det även till eftermiddagen, efter medelshavsbrunschen, med inslag av en trevlig snabbfräst blandning av Sardeller, kapris, rödlök, färsk dill och olivolja som en varm ragu över laxen
Black Friday är alltså något som vi, som med så mycket annat, börjat ta efter från USA de senaste åren, och inte finns det väl någon som klagar på det inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.