En lättgjord och väldigt god potatissalladmedpurjolökoch kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Det här borde funka även för små gäster vid matbordet - milt, krämigtoch gott. Fräs två paket strimlad bacon tillsammans med en strimlad purjolök - svartpeppra lite grand
Garnera med kapris och majskorn - riv över ost. Men eftersom jag blir sugen på krämig pastasås ganska ofta försöker jag utöka repertoaren medkrämiga såser så att det inte blir för tjatigt (just carbonara är svårt att kännas som tjatigt men ändå)
Potatissallad är himla smidigt, och det är väldigt lätt att göra en egen. Den här varianten ni ska få recept på nu är en rustik variant med rostad potatis, creme fraiche, bacon och gräslök
Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.