Matjessill i bitar, kokt potatisoch kokta ägghalvor. Ägg, brynt smör, Påsk, sill. Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
I. n. l. a. g. d. s. i. m. e. k. p. r. ,. ö. b. t. o. c. h. 1. 4. f. u. 2. 0. 5. 7. A. 3. K. R. S. P. j. ½. Ä. (. %. ). v. ä. L. å. F. V. C. T. -. l l. a t. d l
Jag gjorde bland annat små skedar medsillochpotatis till vårt lilla påskbord. Många av er har nog både sillochpotatis kvar sedan igår så idag kan ni imponera på familjen lite genom att göra sillochpotatisskedar som tillbehör till lunchen
Blanda ihop såsen och lägg i de avrunna sillbitarna, rör om och låt stå kallt ett dygn innan senapssillen är klar att äta, gärna tillsammans med kokt potatis såklart
Koka potatisen, gärna med skal om det är tunt. Dela torsken i fyra portionsbitar och stek dem hastigt på köttsidan i en rejäl klick smör på medelvärme så att den får en fin yta, Lägg över på ugnsfat och häll över smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.