Klä in en springform med bakplåtspapper i botten ochrunt kanterna. Börja medpotatiskakan. Lyft bort morteln, fatet och översta papperet och låt potatiskakan få lite färg
Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan. När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut
Klä in en springform med bakplåtspapper i botten ochrunt kanterna. Börja medpotatiskakan. Lyft bort morteln, fatet och översta papperet och låt potatiskakan få lite färg
Pensla bullarna med ägg och stick ner russin om du vill. Eftersom jag tycker att det receptet jag brukar använda blir väldigt bra så vill jag såklart dela med mig av det
Den här jättegoda potatiskakan blir ett perfekt tillbehör till framförallt fisk, men även till kött. Använder du potatis som fått kylskåpskallna helt blir GI-värdet lägre och då kan kakan ätas även av dem som är extra försiktiga med kolhydratintaget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.