Skär ett snitt längs med korven och lägg i fyllningen. Servera gärna med hemmagjort potatismos. Blanda bostongurka, crème fraiche, senap, salt och peppar
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Korv ca 500 g falukorv 2 tomater 1/2 dl tapenad soltorkad tomat 1 msk ströbröd Till servering 1/2 isbergssallad 1 1/2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Jag gjorde i ordning en ”snabb-gryta” med kyckling ochchorizo. Det går bra det med. Just kryddiga korvar som chorizo är himla bra att ha i grytor då grytan får smak av korven
En snabblagad mustig och god grytamed lite hetta. Stek först korven, lägg över i en gryta, bryn köttet i fettet från korven i omgångar, lägg över i grytan
Pensla bullarna med ägg och stick ner russin om du vill. Eftersom jag tycker att det receptet jag brukar använda blir väldigt bra så vill jag såklart dela med mig av det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.