Fördela röran på mackornaoch på med resten av osten. På med salt och peppar. Röran går utmärkt att förbereda och så kan man bara klicka på den på bröden innan de ska in i ugnen
Här kommer ett recept på varmamackor i alla fall. Förutom att jag tappat rösten och FORTFARANDE har ont i halsen (nackdelen med att inte få hög feber) så har platt-TV
Det blev dock inga bilder på våra tjusiga köpe-sallader idag, så jag bjuder istället på en bild från gårdagens middag som bestod av två grillade mini-mackoroch en sallad
Har redan hunnit med att lämna barn, röntga lungorna och kopierat sjukintyg. Anette bjöd mig på lunch förra veckan och då åt jag en liknande macka på Society café
I vilket fall, blir den bra kommer väl recept och bild upp på bloggen och tills vidare kan jag visa vad jag sitter och äter på just nu, varmamackormed skinka och emmentalerost
Lägg svampen på bröden och skiva ost över. Skicka med e-post. Ljuvligt gott =)ChampinjonerLökVästerbottenost eller annan lagrad ostFormfranskasalt,pepparVärm ugnen till 200 grader, grillBryn champinjonerna tillsammans med löken,salta och peppra. 5 minuter i ugnen på grill eller tills osten bubblar och blir lite brun
Knaprig macka med härlig smak av champinjoner och goda, varma tomater som komplement. Mamman har länge velat introducera svamp till familjemedlemmarnaoch nu var det dags
Mosa makrillen och blanda ut med lite av tomatsåsen och fördela på smörgåsarna. Vilken härligt vintrig dag det har varit idag här hos oss, några minusgrader och lite snö på marken
Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. Skicka med e-postBlogThis. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 4 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.