4 2 baguetter 4 - 6 hela saltgurkor 4 msk senap ca 16 skivor ost (t ex cheddar) 8 skivor julskinka eller annan kokt skinka ev olja (till stekning) Lägg till i inköpslistan
Smaka av med salt och peppar. Rör samman tonfisk, majonnäs och kapris i en skål. Gör en större sats med tonfiskröra som du har färdig i kylskåpet så är din macka klar i ett kick
Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå. 1salt och peppar. 12 st kycklingfiléer salt och peppar 1 tsk rökt paprika 2 msk smör bordsmargarin 4 skiva ljust surdegsbröd 4 st romansalladsblad 2 st plommontomater hyvlad parmesanost pinjenötter basilika Baconmajonnäs 140 g bacon 1 dl majonnäs 2 msk hackad basilikaKrydda kycklingfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. 1Hacka två av baconskivorna fint och blanda med majonnäs och hackad basilika. 1Bred bordsmargarin på brödskivorna och lägg på salladsblad. 1Skiva kycklingen och fördela den på bröden. 1Toppa med baconmajonnäs, bacon, parmesanost, pinjenötter och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.