Jag lagade denna mycket goda ratatouille härom dagen och har nu ätit den tre dagar i rad. Funkade utmärkt med vanlig pasta, men var ännu godare när jag hade tortellini och serranoskinka till
Till biffarna gjorde jag en god ratatouille, som får puttra länge och blir så god. Tillbaka till meat-free Monday och vad passar då bättre än enkla och goda bönbiffar
var wpcom_adclk_slot = "wpcom_below_post". Tillsätt fonden och låt ratatouillen tillagas på låg temperatur tills zucchinin blivit mjuk och lite konsistensen blivit lite krämig
Idag blev det ratatouille med biff och saffransris. Nu satsar jag kanske inte på det heller för det är väldigt mycket som ska skalas, hackas och grillas och fräsas
Här en mustig ratatouille som jag åt rakt upp och ned med lite keso till. Zuccinin har växt så det knakar i sommar och alla maträtter med den ingrediensen är populära just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.