Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Jag äter mitt fröknäcke gärna med en tjock skiva brieost på men det är gott att äta med bara lite bregott på också
Grädda mitt i ugnen ca 1-1½ timme. Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 1 ugnsplåt (10 port) portioner
Jag gjorde denna gången runda knäckebröd och då räcker denna sats till ca 30 st. Det går lika bra att platta ut all smet på en plåt och bryta knäcket i bitar när det är färdigt
Fröknäcke 1 plåt. Så lätta och så spröda knäcke, med en insats på ca 2 min (+40 min i ugn) och så har du dina hemgjorda knäckebröd redo för veckans frukost
Det går att hitta hur många recept som helst på nätetnär man letar på fröknäcke. Jag har plockat ingredienser från flera olika recept till mitt knäckebröd och det är så gott, riktigt beroendeframkallande
Sedan tycker jag själv att det blir väldigt gott att toppa kexen med riven ost (fan som jag är av tyska käse-kürbiskern knäckebröd) så vill man kan man välja någon god ost och göra så, dock finns det en risk att det blir för salt om man utöver ost tidigare strött över havssalt
Älskar fröknäcke. Fröknäcke utan mjöl,. fröknäcke,. Publicerat 2016-09-29 20. Grädda fröknäcket i ugnen i ca 40-50 minuter. Eller 50-55 min i varmluftsugn
Idag bakar jag fröknäckebröd som är supergott, receptet är hämtat från Birgitta Höglunds mat. Kalva eller platta ut med hänerna,, grädda i 150 grader i ca 45-60 min. Skär upp i bitar, sätt in på eftervärme 30-60 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.