Havskatt med ratatouille och sardellaioli
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g Ha
  • 3 msk Olivolja
  • 10 cm Aubergine, skuren i mindre tärningar
  • 1/2 st Röd
  • 1/2 st Röd
  • 10 st Sm
  • 10 st Grön
  • 2 msk Kycklingfond
  • 2-3 dl Passerade tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk Chilisås
  • 1 tsk Harissa
  • 1 tsk Timjan
  • 1 msk Balsamvinäger
  • Några färska basilikablad
  • Havssalt
  • 2 st Äggulor
  • 2 tsk Röd
  • 6 st Sardell
  • 2 st Vitlök
  • 4 msk Finskuren
  • Några droppar tabasco

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.