Porterköttbullar
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Köttbullar
  • 500 g färs
  • ½ dl ströbröd
  • 1 dl porter
  • ½ dl vispgrädde
  • ½ gul lök
  • 1 msk enbär
  • ½ tsk timjan
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • smör till stekning
  • Sås
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 dl porter
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 msk svartvinbärsgelé
  • 5 krossade enbär
  • ½ tsk timjan
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 köttbuljongtärning
  • Vispa ihop grädde, porter och mjöl i en kastrull.
  • Låt det koka upp under vispning.
  • Tillsätt vinbärsgelé, enbär, timjan, peppar, smulad buljongtärning och soja.
  • Låt såsen koka c:a 5 minuter
  • Servera till hemlagat potatismos eller kokt potatis.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.