sen måste jag baka den en gång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för att kunna fota den hit till bloggen och därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Skulle inte palla strikt LCHF-kost, hehe. Extra plus då det går fort att baka och är lätt att variera. Tänkte dela med mig av två brödrecept som jag absolut kommer att spara
Jag vet inte hur många gånger jag hade bakat dessa – alltid lika goda. Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
-Mögliga och dåliga delar måste rensas bort innan man kokar saften annars ger de smak. Detta beror på att den mesta frukt och bär innehåller enzymer som bryter ner c-vitamin
Vidare behöver man t-sprit till brännarna och så naturligtvis någonting att röka i den lilla låddan. Men nu svävar vi ut i det blå, det är ju inte Petters följe som ska bjudas på lax - det är ju ni
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Men som sagt, ska man anse sig vara kock, så måste man prova allt inom kokonsten och nu var det dags för den levande hummern
och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
-Svart te plus torkad mynta är alltid en favorit. Jag tycker de här med att vara självförsörjande på något är väldigt givande både för en själv och för miljön
Tyvärr är terrinen inte speciellt lchf-vänlig (om du inte gör endast på mörk choklad), men jag gjorde vaniljkrämen och nöt och frökrispet utan socker (använde honung och sukrin melis) och serverade det med en hel hög björnbär, ljuvligt gott det med
Det här är ett brödrecept som du bör spara i din favorit-samling. Dessutom full med härliga frön och riktigt lätt att baka om du har en degblandare och lite tålamod att vänta på att skållningen ska mogna över natten
Kanelbullar är bara ett måste inför kommande säsong. Eftersom man inte har några längre sovmornar här hemma nuför tiden, satte jag och Vincent en bulldeg tidigt så de kunde vara klara till fikat
Perfekt tycker jag att kunna köpa så många skivor julskinka man vill ha. Många gånger. Nu var det en liten kille här hemma som hade fått risgrynsgrötsabstinens och ville att jag skulle koka det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.