De är goda, enkla att göra och kan lätt anpassas för att bli gluten- och laktosfria. Egentligen räcker det att bara höra namnet, chokladkaka med kokostosca, för att längta till nästa fika
Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Förvara rutorna i kylskåp, men kom ihåg att ta fram dem i rumstemperatur en stund före servering för att de ska bli mjukare och smaken bättre ska komma fram
Har haft lite feber ett par dagar och hoppas på att krya på mig tills imorgon. Fräs köttfärsen och i med tacokryddan och lite vatten enligt anvisningar
Degen bakas ut direkt och läggs i smorda formar för att sedan stå i kylen och jäsa över natten. Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger
Jag hymlar inte med att jag kapade receptet rakt av. Mandelkubbar är något som jag alltid älskat och köpt färdiga på påse (”Hägges” var de absolut godaste), men nu skulle jag ju skämmas om jag köpte dem…måste ju prova själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.