Nu tror jag minsann att jag hittatmig det perfekta LowCarb ”brödet”. Blev taggad av en jobbarkompis syster som kör LCHF på instagram under ett recept som jag testat idag
Hej, med enbart nederbörd vid stugan gav jag upp och åkte hem istället. Har bakat glutenfria fröbröd sen sist med ett härligt resultat, men jag vill nog tipsa om att frysa in dom så snart dom svalnat, vilketvisserligen gäller för dom flesta glutenfria bröd utan konserveringsmedel eller specialtillsatser
Hej, med enbart nederbörd vid stugan gav jag upp och åkte hem istället. Har bakat glutenfria fröbröd sen sist med ett härligt resultat, men jag vill nog tipsa om att frysa in dom så snart dom svalnat, vilketvisserligen gäller för dom flesta glutenfria bröd utan konserveringsmedel eller specialtillsatser
Vispa lätt ihop ägg och grädde. Tillsätt ost, den strimladeskinkan, gräslök, salt och peppar. Häll upp i 10 pappersformar som placerats i en muffinsplåt. Grädda i 175 grader mitti ugnen i ca 20 minuter. 1 dl riven ost. 1 dl strimlad rökt skinka
Ställ pappersformar i en muffinsplåt eller använd silikonformar och klicka ut smeten i formarna. Iblandvill jag bara röra ihop en chokladmuffinssmet utan att behöva stå och smälta smör och choklad först
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.