Nu tror jag minsann att jag hittat mig det perfekta LowCarb ”brödet”. Blev taggad av en jobbarkompis syster som kör LCHF på instagram under ett recept som jag testat idag
Sätt ugnen på 200 grader. Smält 50 gram smör. Blanda ihop torrvarorna. Fördela i Kesella. Blanda i ett ägg. Blanda i det smälta smöret och en skvätt grädde
Pones med passande pålägg. Det pågår en hektisk vecka. I måndags gjorde jag naglarna sommarfina, Max övade dansen inför konserten, igår var det café på Max fritids och sedan var det musikskolans vårkonsert
Det var då jag började googla på andra alternativ och mina helt klart favoriter när det kommer till att baka bröd är Sandys LCHF bröd (mitt egna), Pones, Paleo scones och 56kilos formfranska. 1 pones fralla, 1 ägg, 2 msk kvarg + 1 msk turkisk yoghurt blandat med lite frön och kärnor, kokoslingor och färska blåbär
//chezsahar. wordpress. com/. Detta är en marockansk rätt som är gudomlig. Det tar lång tid att förbereda dessa fantastiska knyten och det är inte så enkelt om jag ska vara ärlig, men ibland får jag ändå lust och jag ångrar mig aldrig
Det här receptet är en modiferad version av den med nötter för nötallergiker (som tål kokos). Det går också utmärkt att byta ut all kakao mot carob pulver om man är allergisk mot kakao
chezsahar. Alla älskar hummus och det kan man förstå, men alldeles för många säger att de inte vet hur man lagar det och det är ju verkligen synd för det är löjligt enkelt att laga
chezsahar. Mmm gott gott gott och lätt lätt lätt. Testa detta brödet som är helt perfekt för att servera till en god soppa eller med lite olivolja till frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.