I helgen bakade jag det här brödet för andra gången och det är både nyttigt och gott. Jag brukar skiva ner det nybakt (och avsvalnat) och sedan frysa ner och ta upp efter behov
Dessa spröda knäckebröden av olika sorters fröer är gudomligt goda och inte alls så svåra och göra. Dock fick de stå och gotta till sig i en timme ungefär och sen skötte ugnen resten
Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
I morse åt min son en smörgås med leverpastej och smörgåsgurka. Det såg så himla gott ut och den där mackan har liksom förföljt mig hela dagen så nu på kvällskvisten gick jag igenom skafferiet för att se om där fanns ingredienser för att "sno ihop" ett bröd
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Nu tror jag minsann att jag hittat mig det perfekta LowCarb ”brödet”. Blev taggad av en jobbarkompis syster som kör LCHF på instagram under ett recept som jag testat idag