Det va ett tag sen sist, men nu har jag dock testat något som blev himla gott. Detta är nått som jag surrat om lite nu och då men det ha som aldrig blivit att vi lagat det av nån anledning
När man tar det igen. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Vi sjunger gärna lergrytans lov här i vårt kök, som ni kanske har märkt, eftersom vi tycker det är ett smidigt sätt att tillaga smarriga rätter
vi skulle kunna kalla det för en variation på den förra gratängen. I dag hade min lokala ICA-butik bra pris på röding, varför det fick bli dagens val av fisk
Eftersom det var första gången jag bakade i denna ugn, såg jag till att prova säkra kort. Det blev en typisk brittisk Victoria sponge, den smaskiga chokladkakan med bästa frostingen samt citroncupcakes med lemoncurdgrädde
Vaknade tidigt idag och sitter vid köksbordet bredvid kaffekokaren som gått varm sedan en timme tillbaks och blickar ut på en himmel som ser ut att kunna leverera en hel del regn
Anisbröd kallas de för det mesta, men ibland kallas de för Pitepojkar eller som hos oss, Anisgrisar. Ta upp degen på bakbordet och kavla ut, ca 8-9 mm tjock
Hm eller hur va det nu. äh vi låtsas som det regnar. Laxen det blev det vanliga, ni vet ugnsbakad på saltbädd osså romsås på det, mm mmmmmmm bli så gott
Det här receptet är väl svenskt får man säga och är inspirerat från ovan nämnde grupp. Jag fick en massa tips när jag i den gruppen efterlyste hur man kan laga till brysselkål så att det smakar GOTT
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.