Eftersom detvar första gången jag bakade i denna ugn, såg jag till att prova säkra kort. Nu när jag kommit i ordning i lägenheten har jag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen
Blanda med övriga ingredienser och knåda några minuter i maskin. Anisbröd kallas de för det mesta, men ibland kallas de för Pitepojkar eller som hos oss, Anisgrisar
Den fick smak av havssalt, örtsalt och rejält med fempeppar på kvarn innan den bryntes i smör och citronolivolja och fick komma in i ugnen för att gå klart
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Här kommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen
(Hämtat ur senaste numret av Hembakat). Det får det väl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.