Sjötunga på spenat med sauce morney och havskräftor
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk smör
  • 5 dl mjölk
  • 2 msk vetemjöl, alt maizenaredning
  • 1 kycklingbuljongtärning
  • salt och peppar
  • 400 g bladspenat
  • smör till stekning
  • muskotnöt, riven
  • 600 g potatis
  • 800 g sjötunga (rödtunga eller gösfilé går också bra)
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl parmesan, riven
  • 12 råa havskräftstjärtar
  • gräslök
  • fänkålsdill
  • 3 msk smör 5 dl mjölk 2 msk vetemjöl, alt maizenaredning 1 kycklingbuljongtärning salt och peppar 400 g bladspenat smör till stekning muskotnöt, riven ca 600 g potatis 800 g sjötunga (rödtunga eller gösfilé går också bra) 1 dl vitt vin 2 dl parmesan, riven 12 råa havskräftstjärtar gräslök fänkålsdill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.