Vegetarisk pizza rustica med spenat och soltorkade tomater
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 - 450 g pizzadeg
  • pizza
  • Vegetarisk pizza rustica
  •  
  • ca 6 - 8 portioner Pizzadeg
  • 50 g färsk jäst
  • 5 dl vatten
  • 3 msk rapsolja eller liknande olja
  • 1 ½ tsk salt
  • 12 - 14 dl vetemjöl + extra till utbakning
  •  
  • Fyllning
  • 500 g upptinad, fryst bladspenat
  • 1 Kg kvarg eller kesella
  • 4 rumsvarma ägg
  • 3 dl riven lagrad ost (jag använde prästost)
  • ½ - 1 dl hackade marinerade soltorkade tomater, väl avrunna
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk örtsalt
  • 2 krm grovmalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.