Lowcarbpizzabotten utan gluten. Först blandar jag alla ingredienserna till pizzabotten till en lagom konsistens (inte för rinnig bara) och fördelar hackad chili i ena hälften och persilja i andra hälften av smeten
Smarrigaste pizzan langade ju då jag i går kväll. Detta slår vanlig pizza med hästlängder för mig då det smakar apgott och inte gör att Jag får ont i magen
Det är inte som en pizza eftersom botten är så tjock (om ni vill ha pizza så kan jag rekommendera mitt recept på dietpizza eller pizza med botten på kikärtsmjöl), det är inte direkt ett bröd och inte heller en paj
Mix the pesto with the noodles and serve. When it gets warmer outside, it tastes good with cold food. Here I have used zucchini as noodles and fot the sauce, I made pesto and mixed in an avocado
To top the pie with caramelized pecans gave the pie a lovely crunchiness. Jag hittade receptet på denna paj hos Melissa och jag halverade receptet och fick 3st á 7cm pajer
Till mellanmål testade jag att göra en mugcake som är jätte kalori och kolhydrat snål, resulatet blev bra dock blev den väldigt söt för min smak, då passar något syrligt till som tillbehör
Baked with a sugar substitute like erythritol it's a very good lowcarb option. It is something very special with the combination of blue cheese and gingerbread
Lowcarb wraps-"bröd". Wraps måste ju bara vara den enklaste rätten att göra när man har bråttom. Dessutom är det lätta att ha med sig om man är på språng och innehållet kan man ju variera i oändlighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.