Jag har aldrig testat på att baka något utav pumpa men denna paj blev jätte god. Paj degen är gjord på ett svenskt recept där jag använde mig utav svenska mått, fyllningen däremot är amerikanskt och därför med andra sorters mått
I then topped with zucchini rings and melted low-fat cheeses. On this week's menu was chicken pie, I managed to conjure up a gluten-free pie crust, which I then filled with a chicken filling
Till mellanmål testade jag att göra en mugcake som är jätte kalori och kolhydrat snål, resulatet blev bra dock blev den väldigt söt för min smak, då passar något syrligt till som tillbehör
I topped mine with quark (equivelent to greek yoghurt) before it went in the oven. Yesterday I teased a little by posting a picture of this - a healthy glutenfree lowcarb meat mince pie
If you whant to you can top the small pieceswith some fig marmalade or toasted walnuts. Baked with a sugar substitute like erythritol it's a very good lowcarb option
Lowcarb wraps-"bröd". Wraps måste ju bara vara den enklaste rätten att göra när man har bråttom. Dessutom är det lätta att ha med sig om man är på språng och innehållet kan man ju variera i oändlighet
Lowcarb pizzabotten utan gluten. Så gjorde jag. Först blandar jag alla ingredienserna till pizzabotten till en lagom konsistens (inte för rinnig bara) och fördelar hackad chili i ena hälften och persilja i andra hälften av smeten
Mums. Det här kommer bli en ny favorit. Broccolitortillas istället för tacos eller till en kycklingwrap, hur som helst så var det både mättande, gott och enkelt och snabbt att tillaga
Nu har det blivit mycket bakat och dessertartat på sistone. Hoppas ni inte misstycker. Jag tvivlar visserligen på att det är någon som blir akut allergisk mot en blogg med för många bakverk postade på rad, men i grund och … Fortsätt läs →
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.