Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Igår svängde jag ihop mitt favoritbröd - en glutenfri formfranska som fungerar utmärkt som rostbröd. Något som jag vill hinna baka oftare än faktisk bröd
Smarrigaste pizzan langade ju då jag i går kväll. Detta slår vanlig pizza med hästlängder för mig då det smakar apgott och inte gör att Jag får ont i magen
Kladdkaka som behöver vila minst sex timmar före servering. 1 dl kokosolja1 dl kakaosmör2-5 msk stevia200 g viviani choklad 92%2 msk kakaoSmält smör, choklad och olja över vattenbad och blanda i resten
Ibland är det bara så svårt att hitta på namn på det man bakar eller lagar. Jag satt nog i 20 minuter och försökte hitta på ett bra namn på den här kreationen men tillslut fick det bli någon halvknasig svengelsk variant
Igår blev det pizza till middag, gott. Praktisk också då man kan slänga på vad man har hemma. Jag älskar att toppa med färsk sallad efter den är gräddad, gärna ruccola
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Den är dessutom glutenfri om någon behöver det. Förra måndagen gjorde jag en så otroligt god middag. Vi var sugna på en liten myskväll, men ville inte ha massa onyttigheter
Baked with a sugar substitute like erythritol it's a very good lowcarb option. I år tog jag ut svängarna lite mer när jag gjorde tilltugg till ett glöggmingel och bakade en mjuk, glutenfri, pepparkaka som jag täckte med en frosting gjord på mögelost och cream cheese
Substitute the sugar for a sugar substitue for a lowcarb Semla. Och eftersom min mage mår så mycket bättre utan gluten valde jag att försöka testa mig fram till ett glutenfritt recept på cupcake semlor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.