Pitabröd med färsfyllning
Norrmejerier.se
Norrmejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 pitabröd eller annat portionsbröd
  • 12 gula lökar
  • 12 msk Norrmejerier Smör
  • 1300 g nötfärs
  • 11 1/2 dl Norrmejerier Mellangrädde
  • 11 msk soja
  • 11 paprika
  • 11 dl hackade soltorkade tomater i olja
  • 11/2 dl hackade svarta oliver
  • 11-2 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 salt
  • 12 msk hackad färsk basilika
  • 1 strimlad salladFinhacka löken, bryn lök och färs i smör. Häll i grädde och soja och låt koka under omrörning 5-10 min. Röran får inte vara för tunn. Skär paprikan i små tärningar och blanda ner dem och tomaterna i färsröran. Koka ytterligare ett par minuter. Tillsätt oliverna och smaksätt med peppar, salt och basilika.
  • Värm pitabröden, dela dem och lägg i färsröra och sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.