Favorit i repris. Marinera oliverna gärna oliverna en stund innan servering. 2 dl gröna oliver1/2-1 röd rensad chilli (beroende på styrka)1 klyfta vitlök, finhackad1 tsk rosmarinYttre skalet av 1 citron, grovrivetSaften av en 1/2 citron knapptOlivolja 2 dl gröna oliver
Precis som med vanliga chokladbollar får man va beredd på att det blri lite kladdigt om händerna men det är smällar man kan ta när man får ett gott resultat kan jag tycka
Det kommer en dag då man stirrar in i sitt kylskåp och tänker att den där förpackningen borde jag verkligen göra slut på, är det inte dags att den får kila vidare och lämna plats åt lite fräschare livsmedel
Rulltårta med "målad" dekor. Dekoren gör man med hjälp. Färga in med pastafärg till önskad kulör. Lägg i färgad smet med hjälp av spritspåse med liten rund tyll
Det som är så himla bra med att just förbereda sin shake är att man kan mixa hur mycket ingredienser man vill i en mixer eller i en Magicbullet/Mix & go-mixer
Trots att alla var helt fyllda med supergoda tacopajer och en skagenpaj med kavringsbotten så kunde de flesta av gästerna inte låta bli att ta en kaka till
Så här gäller det är improvisera och VÅGA pimpa färsen med olika kryddor. Ärtor, lök, morot,vitlök och ägg förbereddes och kläddes av innan de mixades med hjälp av en mixerstav
Smörj en form som klarar av att vara i micron med cocosfett. Mugg Chokladkaka Gluten & Sockerfri. Servera med en klick kvarg blandad med vaniljarom och lite frukt
fullkornstortillabröd, men vägde upp det med att toppa pizzan med egenpicklad rödlök. Tillsammans med tomatpuré, stekta skogschampinjoner, stekt renskav, getost och timjan blev detta en fullträff till pizza
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.