Ingredienser750 cl ren citronsaft (cirka 1 kg färsk citron)1/2 dl agave2 och 1/2 dl kallt vattenIskuberGör så härMed en juicepress eller en juicecentrifug gör juice av citronerna och häll upp i en karaff
Dagens recept blev en blandning av lite allt möjligt kände jag, men det blev mycket gott. Ni som inte tycker om fisk (för det vet jag är några av er som inte gör) så testa äpple- och fetaostpeston till något annat smarrigt
Det började bra, jag hade bestämt mig för att äntligen baka kakan jag dreglat över ganska länge. Receptet har cirkulerat på bloggar omkring, men kommer ursprungligen från boken "Två systrars söta"
Favorit i repris. Marinera oliverna gärna oliverna en stund innan servering. 2 dl gröna oliver1/2-1 röd rensad chilli (beroende på styrka)1 klyfta vitlök, finhackad1 tsk rosmarinYttre skalet av 1 citron, grovrivetSaften av en 1/2 citron knapptOlivolja 2 dl gröna oliver
Pimpade chips a’la Klas Lindberg, 4 portioner. Efter tips från Maria, en av de Tre tjejerna i köket, förgyller nu Klas Lindberg & Klas Lindbergs podcast ofta mina tunnelbaneresor
Till slut blir det en pimpad variant av canneloni med spenat och ricotta. Det kommer en dag då man stirrar in i sitt kylskåp och tänker att den där förpackningen borde jag verkligen göra slut på, är det inte dags att den får kila vidare och lämna plats åt lite fräschare livsmedel
Ibland är det enklaste gott nog, med bara lite finlir för att det ska bli ännu smarrigare. Här har jag bakat en vanlig enkel sockerkaka i en rund kakform och gjort en glasyr liknande den man har till Silvia-kaka, och resultatet blev väldigt gott, måste jag erkänna
Det är dags att pimpa gröten. Havregrynsgröt måste ju räknas till urmodern till våra frukostvanor och den frukosträtt som så gott som alltid förknippas med idrottare
Foto. här. I förrgår kalasades det loss när min pojkväns mamma fyllde år. Trots att alla var helt fyllda med supergoda tacopajer och en skagenpaj med kavringsbotten så kunde de flesta av gästerna inte låta bli att ta en kaka till
Så här gäller det är improvisera och VÅGA pimpa färsen med olika kryddor. I söndags var fina M på besök hos mig och vi lagade kikärtsbiffar för första gången
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.