Pilgrimsmusslor med brynt persiljesmörPilgrimsmusslor är en verkligdelikatess och brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Pilgrimsmusslor är en delikatess. Detta är ett väldigt gott och matigt sätt att servera dem på. Ställ tillbaka stekpannan ytterligare en gång och när den är mycket het droppar du iliteolivolja och steker saltade och pepprade pilgrimsmusslorna
Variationer på Vitvinssås Den här såsen har jag använt till många fiskrätter genom åren. Med den som bas, har jag varierat såsen med olikasmaksättningar som Saffran, Pernod, Örter eller vad jag nu har tyckt passat bra tillolikafiskar
En förrätt på pilgrimsmusslor och gröna ärtor. Smidigt och gott. Koka ärtorna så de precisblir varma. Häll av vattnet och tillsätt crème fraiche samt buljong
Vitvinssås. Ingredienser. Finhacka scarlottenlök fräs den långsamt i smöret , slå på vittvin låt reducera till hälften, slå på fiskfonden låt koka ihop
saften av ½ citron. 2 dl vittvin. 3 dl fiskbuljong eller kycklingbuljong. 3 dl Arla® vispgrädde. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 schalottenlökar 2½ msk Arla® Svenskt Smör 2 dl vittvin 3 dl fiskbuljong eller kycklingbuljong 3 dl Arla® vispgrädde salt saften av ½ citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.