1. Fyllning. Rör ihop alla ingredienserna ordentligt i en skål. Klicka ut ca 40 högar på en tallrik. Ställ den i frysen i 1–2 tim så att bitarna blir frysta
Det här receptet har jag sett på så många bloggar att jag knappt kan hålla räkningen. Det finns några variationer och just det här receptet med kanel i fyllningen är min favorit
PHILADELPHIABULLAR. Behövde fylla på frysen med lite godsaker att bjuda på och då är ju ofta bullar enkelt att ha i beredskap, men bullar är inget jag gillar att baka precis
Dags igen. Nya bullar med saffran. Åtta påsar saffran har redan använts och fler kommer det att bli. Den här gången blev det bulldeg i långpanna, väldigt smidigt må jag säga
Testade att göra philadelphiabullar i långpanna, var riktigt smidigt och sååå goda. Vilket väder vi vaknade till idag, värsta snöyran, tur att det försvinner ganska så fort
Snabba bullar att få till om man ska göra mycket bullar till många, men framförallt är de svingoda. Älskar verkligen philadelphiafyllningen i de här bullarna
Philadelphiabullar, så gott och lättbakat. Går att variera i oändligheten skulle jag tro. ) På Lindas bakskola ser du steg-för-steg-bilder, men jag har valt att tillsätta blåbärssylt i fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.