Gör gropar i degen med fingrarna och klicka i fyllningen. kanel. Rör ihop florsocker med lite vatten till lämplig glasyrkonsistens och ringla glasyr på kakan
Blanda i en del av mjölet och klicka i det rumsvarma smöret, sedan i med resten av mjölet. Man kan i stället för denna smet använda mandelmassa som man rör med lite smör och grädde till en lagom smet
Rör ner kanel, mjöl, bakpulver samt smör och mjölk. KANELBULLEMUMS,. Kanel Du behöver. 2 msk kanel. Häll smeten i formen och grädda ca 22-25 minuter i 175 grader, kolla med sticka. 3 tsk kanel. 2 ägg 2 msk kanel. 3 tsk kanel
koka upp dem och red av med majsstärkelse. Gör gropar i degen med fingrarna och klicka i fyllningen. Rör ihop florsocker med lite vatten till lämplig glasyrkonsistens och ringla glasyr på kakan
Börja med fyllningen. Vispa ihop rivet smör med philadelphiaost, pepparkakskrydda och strösocker så den blir riktigt riktigt fluffig och ställ undan
Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
Det finns några variationer och just det här receptet medkanel i fyllningen är min favorit. 1 msk kanel. Pensla med ägg, strö över pärlsocker och grädda sedan 15-20 minuter i 200 grader. 1 msk kanel
Blanda ner vetemjöl och margarin om vartannat, arbeta nu med händerna. Är degen lös ha på lite mjöl, kavla ut degen till en stor fyrkant, bred på smör/ margarin, strö på socker och kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.