Jag tycker att en Tigerkaka ska vara saftig och en aningens lite kladdig i mitten. Här nedan ska ni få receptet på en Engelsk tigerkaka som verkligen är utöver det vanliga, saftig, lite kladdig i mitten
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Tigerkaka är barnens favoritkaka som verkligen alla älskar. Det här receptet ger dig en saftig tigerkaka som blir väldigt god till kalas eller fikastunder med barnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.