Så… Här kommer nu en riktigt god thaigrytamed röd curry… Nu ska jag hålla utkik efter fler spännande burkar med denna krydda för jag kan tänka mig att det finns en uppsjö att laborera med
till en bråkdel av priset du får betala på thairesturang. Här har du en kycklingrätt som innehåller flera goda smaker och det går alltid att "hotta" till det ytterligare vid servering med hjälp av soja och sambal olek
Kycklingmed cashewnötter. Ta upp dem med en hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Ta upp allt ur woken och fortsätt med resterande vitlök och kyckling
Rör ner risnudlar, jordnötter och PhadThaisåsen och låt allt bli varmt. Stek kycklingstrimlorna och chilin i en stekpanna med olja på hög värme tills kycklingen får lite färg
Börja gärna med att strimla allt. kycklingen och grönsakerna, och ha det klart när du börjar woka. ) Fräs först kycklingen och ta den sedan åt sidan för att fräsa vitkålen och purjolöken
Servera kycklingen tillsammans med ris och sås. Den är söt-stark och om man serverar den med såsen vid sidan om så är det inga problem för barnen att äta det också
Häll i de vispade äggen och blanda med nudlarna till allt är kokt. Servera med korianderblad, limeklyftor, jordnötter, och återstående vårlök och böngroddar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.