PHAD THAI MED KYCKLING
catrineyngbro
catrineyngbro

PHAD THAI MED KYCKLING

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Till 2 portioner behöver du
  • 2 kycklingfiléer, 2 portioner okokta äggnudlar ( á 40 gram/portion enligt vv), 1 bit purjolök, 1 bit vitkål, 120 gram Phad Thai woksås, 10 stycken cashewnötter

Beskrivning

    Börja gärna med att strimla allt; kycklingen och grönsakerna, och ha det klart när du börjar woka. Sätt gärna på vattnet till nudlarna så att den också är redo, för när du väl börjar så går det rätt så fort. Hetta upp wokpannan och låt den blir riktigt varm. (Jag har en keramisk wokpanna från Tefal som indikerar när den är redo att användas. Att den är keramisk är ett stort plus då jag knappt behöver använda någon matfett alls.) Fräs först kycklingen och ta den sedan åt sidan för att fräsa vitkålen och purjolöken. Lägg till purjolöken på slutet då den blir mjuk nästan på en gång. Vid denna tidpunkt kan du även lägga äggnudlarna på kokning då de endast behöver tre minuter. Lägg nu tillbaka kycklingen i wokpannan bland grönsakerna och häll även i woksåsen. Blanda och rör till sist även ner äggnudlarna. Servera genast och strö över nötterna. Smaklig måltid!

    Viktväktarna

    mittWW Smartpoints BLÅ: 9 smartpoints per portion, 8 smartpoints per portion utan cashewnötter
    mittWW Smartpoints GRÖN: 9 smartpoints/portion, 8 smartpoints/portion utan cashewnötter

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.