Igår bakades de petit choux på hela Sverige bakar och då blev jag sugen att testa. Jag har aldrig bakat sånt innan men fick tidigt en bild av hur de skulle se ut
Mina petit-chouxer och princessbakelser. Bakelser. Publicerat 2015-09-15 19. 26. 29 i. Allmänt. Idag hade vi lektion i konditori igen -och idag gjorde vi bakelser av de bottnar vi gjorde igår
Holy moly vilken rolig kväll det var igår. Hela dagen förberedde jag maten till våra vänner som skulle komma och som ni kanske vet vid det här laget ÄLSKAR jag ju att anordna fest
Sätt ugnen på 225º. Koka upp vatten och smör i en tjockbottnad kastrull (gärna teflon). Rör ner allt mjöl på en gång med en träsked och rör flitigt och intensivt tills smeten släpper från kastrullen
Provade idag för första gången att göra Petit-Chouxer, men fick göra om det en gång då de föll ihop totalt, hade gjort allt för stora och de hade inte fått tillräckligt med tid i ugnen samt vid fel temperatur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.