Kanelbullar med mandelmassa och muscovadosocker
175 grader
175 grader
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 75 g jäst
  • 1,5 paket
  • 5 dl kall mjölk
  • 1 påse kardemummakärnor
  • 2 dl socker
  • 1 tsk salt
  • 17 dl vetemjöl
  • 1 kg
  • 200 g rumstempererat smör
  • 200 g rumstempererad mandelmassa
  • 1 dl ljust muscovadosocker
  • 150 g smör
  • 4 msk kanel
  • 0,5 dl vatten
  • 1,5 dl vatten
  • 1,5 dl strösocker
  • · Grädda bullarna ca 10-15 minuter i 225 grader
  • · Gör sockerlagen under tiden: blanda ihop vatten och socker i en kastrull. Låt koka upp och låt sedan sjuda några minuter tills du får en simmig lag.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.