Dela laxen i bitar och lägg över purjolöken. Rör i dill och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Garnera med dill och citron och servera med potatis och sockerärter
Det såg väldigt gott ut och när jag några dagar senare såg att Kicki på bloggen Pousetteochvis lagade och bloggade om rätten och gav den toppbetyg, så var jag tvungen att testa receptet
Ingredienser Portioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Salta och peppra. Lägg de tinade laxbitarna i en ugnsfast form och toppa med blandningen. 4-6 st styckbitar lax, upptinade. 4-6 st styckbitar lax, upptinade
Fler fina matlåderecept hittar man HÄR och HÄR. Och det är inte bara pengar man sparar på att ta med sig en matlåda, utan man gör en insats för miljön också genom att minska matsvinnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.