Pepparrotskött med rotfruktsmos och pepparrotssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g högrev
  • 1 gul lök
  • 1 morot
  • 100 g rotselleri
  • 5 persiljestjälkar
  • 10 vitpepparkorn
  • ½ tsk salt per liter vatten
  • 2 lagerblad ( gärna färska )
  • 500 g potatis
  • 300 g morötter
  • 200 g palsternacka
  • 3 dl mjölk
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • Hackad persilja
  • 4 dl av buljongen
  • ½ dl grädde 2 msk majsstärkelse
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk riven pepparrot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.