Häromdagen bakade jag en av mina favoritkakor - choklad- och marängkaka medhasselnötter. När man tar ut kakan sjunker marängen lite så lossa kakan från kanten försiktigt med en kniv
Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Lägg i en panna med höga kanter. Skala och hacka lök. Servera med riven parmesan samt gärna klyftade tomater och ruccolasallad
Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Lägg i en panna med höga kanter. Skala och hacka lök. Servera med riven parmesan samt gärna klyftade tomater och ruccolasallad
Tricket är att tajma pastan med såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr. Just att blanda all pasta med all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare
Jag har aldrig ens tänkt eller gett mig i kast med att baka någon prinsesstårta. Så sagt och gjort. Kanske vi ses i mässminglet i så fall Lovar återkomma med en sammanfattning
Dessa har jag valt att dekorera med en härlig chokladganache och hackade hasselnötter. Tillsätt sedan mjöl, kakao och bakpulver och rör till en slät smet med hjälp av en slickepott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.