8 msk kokoschips naturella. Sätt på ugnen på 150 grader Hacka dadlarna fint och rör ihop alla ingredienser väl. Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora barsoch grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda. 8 msk kokoschips naturella
Smält mörk chokladoch fördela över barsen. Tillsätt övriga ingredienser förutom chokladenoch mixa samman, det behöver inte bli helt slätt utan är bara gott om det är lite bitar kvar
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokosoch vit choklad
Rulla till bollar, gärna i kokos. Och måndagskrav på att vara nyttig. Veganska chokladbollar. Eller om du (liksom jag) tillsatte för mycket vätska och behövde utöka receptet
Chokladrutor med mandelsmör ochkokos. Skär rutor och förvara i kylskåp. Smält chokladen i vattenbad. Häll i kokoschipsen i resten av chokladenoch rör runt tills chipsen är chokladtäckta
Älskar ju både chokladochkokos, så helt perfekt kombo. Utvilad och pigg idag. Jag använder kokosolja. ) Jag snubblade över ett recept på egna bars som jag tyckte lät goda, så jag bakade de i morse
Kokosfettoch fettsyran MCT har också visat sig vara bra för hjärnan, det kan förebygga Alzheimer. Många som lever enligt LCHF dricker kokosfett i kaffe eller thé, för att få upp kvoten av fett i jämförelse med kolhydrater
Linnea valde chokladoch så valde vi tillsammans kokos. smör ochkokosflingor till formen. Jag valde att baka en kokoscheesecake-kladdkaka, alltså kladdkaka med kokoscheesecake ovanpå
Jag älskar vit chokladoch nötter och det kunde bara inte bli fel. Ställ kallt och bryt sedan i bitar. Vit choklad med nötter, kokosoch torkad frukt200 g vit choklad1 dl rostade cashewnötter1 dl rostade solrosfrön1 dl kokos1 dl hackad, torkad ananas eller mangoSmält chokladen i mikron eller över vattenbad. 200 g vit choklad. 1 dl kokos
Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. (Gluten- och sockerfri. chokladkräm (se recept nedan). Det är verkligen en riktig smarrig tårta som funkar till alla slags kalas och bjudningar och man kan ändra smakerna på de olika lagrena efter säsong och på så vis få en helt ny tårta men ändå en likadan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.