Underbara pavlova. Finns inge godare än marängtårta som toppas medjordgubbar och blåbär. 1 liter jordgubbar . 1 ask med blåbär. Skiva 1 liter jordgubbar
Toppa medjordgubbar och servera direkt. Klä en plåt med bakplåtspapper och lägg ut marängmassan i en rektangel (ca 22x17 cm). 1 l jordgubbar. 3 äggvitor 0,25 tsk citron, pressad 175 g socker 15 g pistagenötter 3 dl vaniljkvarg, 0,2% 1 l jordgubbar
Den var god, men jag tycker att klassisk pavlova är godare. Låt marängerna svalna och garnera dem precis före servering med rabarberkompott, jordgubbar och löst vispad grädde
Här är en ljuvligt god pavlova jag åt i helgen som gick. Men jag vispade en jäkla bra limegrädde och skivade på söta jordgubbarna och hyvlade över vit choklad
Pavlovamed rabarbergrädde och jordgubbar. Det blev en jordgubbspavlova och eftersom vi har rabarbertema den här veckan så använde vi rabarber till fyllningen
Här kommer mitt andra försök medpavlova. Jag måste säga att det finns en viss försiktighets teknik som krävs när man gör en pavlova, speciellt om man som jag vill bygga den på höjden
Efter en dag med mycket planering och spännande saker på gång är det nu dags att bege sig hem till det gustavianska hemmet igen, ikväll ska det njutas av ljuvlig pavlova vill jag lova
En härligt knaperseg marängbotten med extra fyllig smak av ljust muscavadosocker med sin lite kolaaktiga smak, lösvispad grädde med vanilj – allt toppat av ett berg färska jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.