Finns inge godare än marängtårta som toppas medjordgubbar och blåbär. Tillsätt sockret lite i taget under vispning och fortsätt vispa till en blank maräng
Vispa grädden och bred den på marängen och toppa med halverade jordgubbar. Smält chokladen och vänd försiktigt i ner den i marängen tillsammans med sockret
Pavlovamed rabarbergrädde och jordgubbar. Det blev en jordgubbspavlova och eftersom vi har rabarbertema den här veckan så använde vi rabarber till fyllningen
Jag tyckte att min första pavlova fick alldeles för tunna bottnar så jag bestämde mig för att grädda marängbottnarna i formar klädda med bakplåtspapper
Jag valde att garnera med lättvispad grädde och jordgubbar vilket egentligen är väldigt mycket för tidigt men dom smakade riktigt fräscht och ihop med den söta marängenmed sitt frasiga yttre och krämiga inre blir kombinationen klassisk och helt underbart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.