Sikta över florsockret och servera genast med jordgubbsirap vid sidan om. Täck med plastfolie. Blanda jordgubbar, strösocker och vaniljsocker i en liten kastrull eller värmetålig skål
Den var god, men jag tycker att klassisk pavlova är godare. Låt marängerna svalna och garnera dem precis före servering med rabarberkompott, jordgubbaroch löst vispad grädde
Pavlovamed rabarbergrädde ochjordgubbar. Det blev en jordgubbspavlovaoch eftersom vi har rabarbertema den här veckan så använde vi rabarber till fyllningen
Här kommer mitt andra försök medpavlova. Jag måste säga att det finns en viss försiktighets teknik som krävs när man gör en pavlova, speciellt om man som jag vill bygga den på höjden
Dessa minipavlovor med smak av limegräddeoch färska bär är supergoda och lätta att göra. När marängen är klar och har fått svalna klicka ut lite grädde på marängen och toppa med bär
Efter en dag med mycket planering och spännande saker på gång är det nu dags att bege sig hem till det gustavianska hemmet igen, ikväll ska det njutas av ljuvlig pavlova vill jag lova
Här har jag varierat den klassiska sockerkakan med att tillsätta lite sommarsmaker i form av jordgubbarochlimeoch resultatet blev en härligt god och fräsch kaka, perfekt att servera en tidig junidag då träden står i blom och sommaren smyger sig på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.