Sikta över florsockret och servera genast med jordgubbsirap vid sidan om. Täck med plastfolie. Blanda jordgubbar, strösocker och vaniljsocker i en liten kastrull eller värmetålig skål
Den var god, men jag tycker att klassisk pavlova är godare. Låt marängerna svalna och garnera dem precis före servering med rabarberkompott, jordgubbaroch löst vispad grädde
Här är en ljuvligt god pavlova jag åt i helgen som gick. Men jag vispade en jäkla bra limegrädde och skivade på söta jordgubbarnaoch hyvlade över vit choklad
Pavlovamed rabarbergrädde ochjordgubbar. Det blev en jordgubbspavlovaoch eftersom vi har rabarbertema den här veckan så använde vi rabarber till fyllningen
Här kommer mitt andra försök medpavlova. Jag måste säga att det finns en viss försiktighets teknik som krävs när man gör en pavlova, speciellt om man som jag vill bygga den på höjden
Servera med vispad grädde eller vaniljglass samt färska jordgubbar eller andra bär. Choklad är ju bland det nyttigaste man kan äta, och mandel är också fullproppat med mumsiga nyttigheter av alla de slag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.