Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta. Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i
Jag har bara en rödvinbärsbuske och den är ännu rätt så liten men jag fick iallafall ihop 1 liter när jag plockade häromdagen så det fick bli lite gelé av det. Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär. ca 8-9 dl socker per avrunnen liter saft
Det söta och det syrliga- två av de bästa världar möts verkligen i denna kaka. De röda vinbären sjunger på sin sista refräng just nu så jag passade på att baka denna röda vinbärskaka som jag hittade inne hos Söta saker
Härligt röd söt marmelad. ca 5 - 6 dl färdig marmelad. 8 dl rensade röda krusbär, ej för mogna. 2 - 3 små rengjorda burkar att hälla upp marmeladen i. ca 5 - 6 dl färdig. 8 dl rensade röda. 2 - 3 små ren
RÖDA GRYTAN. Här har vi använt rikligt med tomat för att ge läcker färg och smak åt rätten. Man kan använda färska tomater när de är billiga, men annars går det bra med tomater på burk
Som vi njutit av hallon, blåbär och vinbär de senaste veckorna- helt fantastiskt. För er som fortfarande har röda vinbär kvar eller för er som var smarta att frysa in några påsar, vill jag tipsa om att baka denna röda vinbärskaka som jag hittade inne hos Söta saker
Det är meat-free Monday igen och denna gång bjuder jag på ett kanonrecept. Jag bara måste göra detta snart igen och då kanske även ha i lite röd paprika och kanske lite mer grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.