Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
salsicciamed smak av rosmarin och fänkål. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Pasta med någon slags pastasås går fort att laga och uppskattas av både stora som små. Häll i mjölk och grädde och krydda med basilika, peppar och salt
Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs champinjonerna tillsammans med kasslern lite lätt. Receptet kommer ursprungligen från jennysmatblogg där många recept numera hämtas ifrån som inspiration till veckans meny med lite justeringar
Eftersom lasagnen med champinjoner och ädelost, som ni fick recept på för ett tag sedan, blev kanongod och gillades av alla i familjen så valde jag att använda i stort sett samma ingredienser i denna pastasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.