Eftersom lasagnen med champinjoner ochädelost, som ni fick recept på för ett tag sedan, blev kanongod och gillades av alla i familjen så valde jag att använda i stort sett samma ingredienser i denna pastasås
Krydda med örtkryddorna, ta lite i sänder och smaka av vartefter salta och peppra, smaka av. Koka upp grädde och creme fraiche, lägg i kassler, och rör i ädelost tills den smälter
Knaperstek bacon i en stekpanna och låt purjolöken fräsa med på slutet. Servera med nykokt pasta. Smula ner ädelosten, stäng av värmen och rör om tills osten har smält
Knaperstek bacon i en stekpanna och låt purjolöken fräsa med på slutet. Servera med nykokt pasta. Smula ner ädelosten, stäng av värmen och rör om tills osten har smält
Här använde jag kokt skinka som jag köpte i bit från charken och kryddade med vitlök. Versioner av detta har jag gjort tidigare, men då oftast med kassler och i gratängform
10 bitar 1 fast päron (t ex Conference) 70 g ädelost 10 skivor lufttorkad skinka färsk timjan till garnering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.