På hösten är det gott med lite gräddigare pastarätter så länge det finns gott om andra goda smaker – som här från grönkålen, en lagrad parmesan, vitlök och en god pasta
Här är den kokt först, eftersom jag tycker att den lätt kan bli lite seg och tråkig annars, och sedan blandad med både sardeller, vitlök, schalottenlök, citron och kapris till en alldeles underbar umami-stinn pastarätt som är väldigt lättlagad
Blanda med oljan, zesten, citronsaft, vitlöken och hälften av basilikan direkt i serveringsskålen. Så såg jag att jag bara hade citron i kylen och glömt handla pecorino
Blanda med oljan, zesten, citronsaft, vitlöken och hälften av basilikan direkt i serveringsskålen. Så såg jag att jag bara hade citron i kylen och glömt handla pecorino
Jag har använt mig av rostbiff i pastasåsen som jag fick över sen jag gjorde de exotiska plankorna men det går precis lika bra med julskinka, kassler, bacon, korv, eller svamp om man vill ha den vegetarisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.